Příliš mnoho Kateřin - Recenze

Edice světový bestselleer
Z originálního názvu: An aboundace of Katherines
Spisovatel: John Green
Rok vydání: 2006/2015 cz
Počet stran: 240
Nakladatelství: Knížní klub

Her great Russian
Grin has treasure -
A great risen rush
She is a rut - ranger:
Anguish arrester:
Sister: haranguer:
Treasure - sharing,
Heart - reassuring
Singnature Sharer
Easing rare hurts.*


Po dlouhé době Vám už konečně přináším novou recenzi! 

Všichni kdo mě znají určitě musí vědět, že miluji všechny knihy od Johna Greena. Všechna jeho díla jsou jedinečná, originální, každá vypráví úplně jiný příběh, ale přitom každý z nich má něco společného, co je prostě nepopsatelné.



Začíná léto, konečně skončila škola a začínají prázdniny. Každý si plánuje jak si je naplno užije. Teda kromě Colina. Zrovna se s ním totiž rozešla 19. Kateřina, a tak je zase sám, utápí se v bolesti ze zlomeného srdce a přestává ho bavit život. 
Naštěstí ale není úplně tak sám, protože má milující rodinu a nejlepšího albánského kamaráda jménem Hassan, který rozhodně nechce vidět Colina ve špatné náladě, a proto ho vytáhne na výlet někam do neznáma, aby si to oba pořádně užili a zažili něco úplně nového. 
Než se ale Colin s jeho rozchodem trochu vzpamatuje, ocitá se v situaci, která mu do života možná přivede další Kateřinu... A nebo úplně něco jiného?

V příběhu se dozvíte snad o každé Kateřině, s kterou kdy Colin chodil. Kniha je plná vtipu a rozhodně Vám doporučuji si ji přečíst. Četla jsem ji o prázdninách a tím jsem si navodila tu správnou atmosféru! :)

  


Zde můžete najít další recenze na Johny-ho kiny 







Hodnocení: 4/5

Have a nice reading day !!!

Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.