Scarlet - Právě čtu

Po dočtení Cinder jsem se hned vrhla na další díl a to Scarlet. Doufám, že mě uchvátí jako Cinder. Scarlet má náhramě krásnou obálku asi nejkrásnější zatím z celé série. Jak jsem se z anotace dozvěděla bude se jednat o červenou karkůlku, furt mě ale zajíma příběh Cinder, protože to skončilo tak otevřeně.

AnotaceKdyž Byla Scarlet Benoitová malá, opustili ji oba rodiče a byla poslána na vychovávání k babičce. Nyní je jí osmnáct a je přesvědčena, že se o sebe dokáže postarat sama. Nepotřebuje a ani nechce si nikoho pustit do života. Výjimkou je její babička Michelle, žena, která Scarlet naučila všechno, co umí: pilotovat raketu, oškubat kachnu, ignorovat názor většiny a udělat si svůj. Celých jedenáct let byla babička pro Scarlet jedinou blízkou bytostí na světě.
Až do dne, kdy babička náhle zmizí a Scarletin život se obrátí vzhůru nohama. O dva týdny později se Scarlet snaží vydělat si na živobytí na jejich malé farmě, když vtom se objeví její ztracený otec, zbitý a blouznící. Scarlet se od něj dozví, že ho mučil jakýsi gang samozvaných strážců pořádku... který dosud stále drží v zajetí Scarletinu babičku. Jediný, kdo o tomto gangu něco ví, je Vlk, pouliční rváč, který navštěvuje místní hospodu. Ačkoli se Scarlet je nerada svěřuje cizím lidem, zvláště pokud jde o muže, z něhož čpí potíže na sto honů, ví, že potřebuje Vlkovu pomoc, aby našla únosce své babičky. To ale ještě Scarlet netuší, jakou roli hrála před lety její babička při záchraně princezny Selene, nebo kdo Vlk vlastně je a jaké jsou jeho skryté úmysly

Honocení na databáze knik: 92% 

Jakou knihu právě teď četete vy nebo chystáte číst? 
Mějte se krásně vaše C.

Okomentovat

Děkuji, za přečtení mého článku.

Instagram

M. A. I. . Theme by STS.